Foredragsholdere | Book et forrygende foredrag her → Bifald.dk
bifald-nyheder-top

FOREDRAG

Foredrag til lige netop dit arrangement

Hos bifald booking & management får du den direkte kontakt til foredragsholderne. Her hos os kan du booke de gode foredrag, som lige giver det lille ekstra til dit arrangement. Står du og skal arrangere en konference, et seminar, et møde, en temadag eller et andet arrangement, hvor du har brug for et indspark i form af det sjove foredrag, det inspirerende foredrag, eller måske endda provokerende foredrag eller en peptalk om et særligt emne, så har vi som bookingbureau specialiseret os i netop at finde det rette match mellem dig som arrangør og den oplægsholder, som får dine gæster til at huske og fortælle historier om dit arrangement langt ud i fremtiden. Der er nemlig ingen tvivl om, at de rette ord fra den rette foredragsholder kan være lige det, der skal til for at slå tonen an blandt dine kunder eller medarbejdere, når du har samlet dem i en særlig anledning.

Find den rigtige foredragsholder

Ønsker du at booke en foredragsholder med gennemslagskraft, så er du kommet til det rigtige sted, vores foredragsholdere spænder vidt i emner, og der er utallige muligheder for at finde det perfekte foredrag til dit arrangement. Af populære emner kan nævnes, arbejdsglæde, ledelse, motivation, humor, kommunikation, livshistorier, livskvalitet, mobning, rejsebeskrivelser, samarbejde, stress, vaner/forandringsvillighed – ja, listen er virkelig lang over de emner, der holdes foredrag om. Uanset om det er en konference, et fundraiser-event, erhvervsbegivenhed, produktlancering, en stor kongres eller en firmafest, så kender bifald booking & management branchens bedste foredragsholdere, og vi arbejder tæt sammen med de fleste af disse lige fra tv-værter, komikere, journalister, politikere, erhvervsfolk osv. Ja ,vi kan tilbyde nogle af de mest efterspurgte og indflydelsesrige foredragsholdere, der passer til alle typer events og budgetter.

Hvad koster et foredrag?

Det er helt bevidst, at vi ikke har foredragspriser på vores hjemmeside, men honorarerne starter fra ca. 8.000 kr. Da hvert arrangement er unikt, skræddersyer vi et tilbud til hver enkelt kunde, for at kunne fastlægge en pris kigger vi på parametre som lokalitet, varighed, antal gæster, skal foredraget evt. målrettes, skal foredraget måske holdes på et andet sprog – flere af vores foredragsholdere kan også holde foredrag på engelsk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste arrangement, vi sidder klar ved telefonen på 7026 0100 og på vores mail. Vi bestræber os på altid at svare på forespørgsler så hurtigt som muligt.

 

Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet