→ Komikere - stand-up book nemt hos bifald ←
bifald-nyheder-top

KOMIKERE

I stand-up comedy er feedback fra publikum øjeblikkelig og afgørende for komikerens handlinger. Publikum forventer, at stand-up komikeren leverer en stadig strøm af grin, og en komiker er altid under pres for at levere varen.

Stand-up comedy er ofte blevet beskrevet som en af ​​de sværeste kunstarter at mestre. Den består grundlæggende af én person, der står foran et publikum og forsøger at få dem til at grine. I modsætning til en skuespiller er stand-up komikerens succes udelukkende afhængig af hans/hendes talent. En skuespiller har normalt et manuskript at falde tilbage på og et team af andre aktører at stole på. Stand-up komikeren er kun én enkelt, talentfuld person med enten en meget vellidt personlighed eller et arsenal af vittigheder.

Stand-up comedy kan antage mange former. Det kan bestå af en monolog af morsomme hændelser, der kan danne en historie. Det kan være en tråd af stikkende oneliners eller blot en række vittigheder. Det kan også udføres næsten overalt – fester, jubilæer, firmabegivenheder m.m.

Komikere er også brugt som værter, konferencier eller ceremonimestre, der normalt varmer publikum op, interagerer med tilhørerne, gør annonceringer og introducerer de andre gæster.

bifald booking & management tilbyder underholdning til virksomheder, private begivenheder eller større events. I disse år er navne såsom Mick Øgendahl, Rune Klan, Martin Brygman og Specialklassen m.m. på bifalds sider. Lad os booke den perfekte komiker til dit arrangement, uanset størrelsen af begivenheden eller budget kan vi finde den rigtige komiker, der opfylder dine behov. Fra de mindre navne til hovednavnene, så er vi kvalificerede i branchen til at finde den perfekte komik til enhver lejlighed.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste arrangement, vi sidder klar ved telefonen på 7026 0100 og på vores mail. Vi bestræber os på altid at svare på forespørgsler så hurtigt som muligt.

 

Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet