Book konferencier | Landets bedste ordstyrer! → Bifald.dk
bifald-nyheder-top

KONFERENCIERS

At have en professionel konferencier, facilitator, studievært som dirigent er afgørende for en smidig afvikling af dit arrangement; det kan f.eks. være i erhvervssammenhænge, ved debatarrangementer eller internationale konferencer.

Vores liste over professionelle konferencierer er en bred vifte af erfarne folk – alt fra internationale journalister,  tv-værter, komikere, skuespillere og medie personligheder.

Ud over at sikre at dit arrangement forløber glat, og at tidsplanen holdes, så kan en konferencier også give nyttig indsigt i de centrale spørgsmål, tage dem op til drøftelse og hjælpe konferencen med bedre at kunne opfylde sine mål. Mange af vores konferencierer kan også påtage sig opgaven at præsentere en vigtig tale.

At holde momentum kørende hele aftenen igennem af en velanset studievært er også en glimrende måde at opbygge forventning og spænding op omkring dit arrangement.

Engagerende og inspirerende kan vores konferencierer tilpasse stilen i deres præsentation, for at kunne komplimentere tonen i dit arrangement; fra finpoleret og formelt til uformel med et strejf af humor.

Vi er stolte af at kunne repræsentere intelligente, karismatiske personligheder til alle former for særlige live events og begivenheder. Vi er i stand til at tilbyde kunderne et stort udvalg af oplægsholdere, konferencierer og værter til jeres live event, produktlancering, teambuilding, workshop, modeshow, prisuddeling eller virksomhedskonferencer.

Motiverende, engagerende, inspirerende og underholdende – vores oplægsholdere, konferencierer og event værter er den perfekte måde at sikre, at arrangementet er en sikker succes!

Uanset hvilke behov eller stil dit arrangement har, så har bifald booking & management den perfekte konferencier, studievært eller facilitator, der passer til dit arrangements behov.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste arrangement, vi sidder klar ved telefonen på 7026 0100 og på vores mail. Vi bestræber os på altid at svare på forespørgsler så hurtigt som muligt.

 

Top

Modtag vores nyhedsbrev


Hvilke emner er du interesseret i?
×

Vil du høre nyt fra os?

Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet