Læs hvad vores dejlige kunder mener om vores kunstnere

Den Gamle Sangskat Pragtfuld koncert ! Tre skønne, gennemmusikalske kvinder, der i den grad smittede os med deres musikglæde, lune humor og fine balance mellem følsomhed og "girl-power". De formåede at vække både genkendelsens glæde og positiv overraskelse over deres nyfortolkninger......herfra den varmeste anbefaling.

Lisbeth Christensen
14 jun 2021

Marie Carmen Koppel med pianist Steen Rasmussen Marie har charme og karisma, og en dejlig sangstemme og publikum blev godt underholdt af anekdoter fra Maries liv krydret med dejlige sange fra Maries sangkatalog. Steen Rasmussen bidrog fint med klaverakkompagnement og ping pong med Marie. En rigtig god oplevelse.

Sabine Skou Gøtterup
14 jun 2021

Peter Mygind Peter Mygind levede til fulde op til vores forventninger. Med engagement og humor fik vi indblik i de mange oplevelser, som Peter Mygind har haft med sundhedsvæsenet - og Peter Mygind havde kun ros til de sygeplejersker, som han har mødt, både som patient og pårørende.

Lis Mortensen
07 jun 2021

Marie Carmen Koppel Dejligt besøg af Marie Carmen Koppel med pianist Steen Rasmussen på FOFs sommerhøjskole. Humøret var højt, ordene flød frit og sangene var en fryd for øret.

Sabine Skou Gøtterup
04 jun 2021

Peter Mygind Super opløftende, gode refleksioner og fokus på, at du er din egen forandring!

Rikke Ørnberg
09 feb 2021

Hans Jørgen Bonnichsen Bonnichsen er en helt igennem fantastisk storyteller, der med stor empati og indsigt fortæller om nogle interessante og tankevækkende oplevelser fra sit arbejdsliv i Rejseholdet og PET. Vi var nødt til at afholde hans foredrag virtuelt pga. coronasituationen, men på trods af det formåede han at fastholde samtlige af vores gymnasieelevers interesse hele vejen igennem. Jeg vil uden tvivl anbefale Bonnichsens foredrag "Mennesket i ondskaben" til andre gymnasielærere.

Rikke Sofie Hansen
09 feb 2021

Marie Carmen Koppel Super koncert med stor indlevelse fra Marie på trods af de svære tider med aflysning af koncerter mv.

02 jan 2021

jette torp trio vi siger tak for en dejlig koncert. afvekslende program og professionelt udført. og endnu en gang tak for muligheden af doppel koncert i disse tider. mvh stephan mohr

stephan mohr
15 dec 2020

Kaare Norge Det var en dejlig intens koncert med såvel kendt som ukendt musik,og den lod os for en kort stund glemme den svære tid vi må gennemleve nu hvor Corona har slået til igen.Tak for en dejlig koncert.

08 dec 2020

Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard Vi i Lions Club Randers er yderst tilfredse med kunstnerne, Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard. Fantastiske julekoncerter (to, da vi på grund af Coronasituationen var nødt il at begrænse antallet af publikummer til hver koncert). Dejlige julesalmer/julesange både på dansk og andre sprog, perfekt udført.

Holger Møller Hansen
04 dec 2020

Katrine Engberg Det var godt. Katrine kom i god tid .Publikum var tilfredse, lyttende, spørgende og hun var underholdende..

03 dec 2020

Julenissen Julius Det var som det har været i de sidste mange år - en dejlig og hyggelig oplevelse. Børnene ser hvert år frem til at få besøg af julenissen Julius, s å vi vil gerne allerede nu bestille ham til at komme næste år den 26. november kl. 10.00

Lisbeth Østergård
03 dec 2020

Birthe Kjær Jamen, som sædvanlig var der styr på sagerne . Og Birthe , Mickey og Morten var fantastiske.

Torben Fogde Larsen
03 dec 2020

Sine & Frække Rikke med julemand Flot og gennemført arrangement under de betingelser corona tillod. Sine har vi haft 2 gange i år og hun er super professionel og en meget dygtig bugtaler som går rent ind hos børnene. Jeg kan stærkt anbefale hende.

Flemming Skovbjerg
03 dec 2020

Birthe Kjær Vi var meget tilfredse, god koncert, og udsolgt med corona restriktioner

27 nov 2020

Tina Siel & Tine Lilholt i Den Unikke Trio Arrangementet forløb tilfredsstillende, en rigtig god koncert, så kun roser herfra.

27 nov 2020

Ann-Mette Elten Hej. Vi havde en dejlig Julekoncert med Ann-Mette Elten. Trods Corona havde vi en næsten fyldt sal. 250 deltagere. Ann-Mette Elten sang helt fantastisk. Både hendes julesalmer og de mere klassiske gik os alle lige til hjertet. Det er ikke sidste gang vi vil afholde koncert med Ann-Mette Elten og Niels Kirkegård .

Hanne NIELSEN
25 nov 2020

Peter Mygind Peter Mygind kom, så og sejrede! Han var på som første oplægsholder på en dag om motivation og arbejdsglæde. Med både alvor og humor holdt han personalet fanget i en times tid og gav en opløftende start på dagen.

Grethe Andersen
13 nov 2020

Den Nye Salmetrio Dejligt koncert med veloplagte optrædende. Trods få gæster formåede de at skabe en dejlig stemning. Koncerten fandt sted i uge 44 - Syng dansk ugen - og alle tekster var på dansk!!

04 nov 2020

Søren Ryge Arrangementet forløb perfekt, og Søren Ryge leverede lige præcist dét, vi gerne ville have. Med andre et upåklageligt samarbejde vi har haft i denne sag, og vi vender helt gerne tilbage til jer en anden gang.

Keld Grinder-Hansen
03 nov 2020

Klovnen Trampolina Det gik helt fantastisk. Klovnen Trampolina var kanon god og børnene morede sig bravt og hun lavede meget flotte ballondyr :-)

Vi har kun positivt at sige om hende

Ulrich Matras Jensen
03 nov 2020

Cirkus Minimus Vi havde en rigtig god oplevelse med Cirkus Minimus. Han var rigtig god til at fange børnene og det smittede også at på de voksende som også fik en god oplevelse.

John Kristensen
03 nov 2020

Sebastian Dorset Arrangementet forløb rigtig fint og Sebastian Dorset var fantastisk og fik så mange roser med fra alle. Virkelig godt show for både børn og voksne.

Lise Hannibal - Pensionsrådgiver
03 nov 2020

Julius Mygind Julius Mygind levede fuldstændig op til vores forventninger til foredraget. Han ramte målgruppen meget godt, hvilket var 7.-9.årgang og deres forældre. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra både elever og forældre. Julius var meget nærværende og gav sig god tid til elever der gerne ville tale med ham efter foredraget. - Så vi kan kun anbefale ham til samme målgruppe.

Vivi Smed Thomassen
03 nov 2020

Selina Juul Vi er takknemlig for at Selina Juul besøkte oss med to foredrag - ett på dagtid for målgruppe næringsliv og ett åpent folkemøte på kveldstid. Flott presentasjon, energisk formidling og solid faglig ballast. Håper absolutt at dette kan gjentas ved en senere anledning! Ringvirkningene er også store og flere aktører er nå på trappene med tiltak etter å ha blitt inspirert av Selinas presentasjon.

Arne Otto Iversen
03 nov 2020

Michala Petri og Lars Hannibal Vi havde en fantastisk aften med Michala Petri og Lars Hannibal i tordags. Aldrig har jeg oplevet folk være så stille og lyttende i kirkerummet som under koncerten.
Petri & Hannibal var "helt nede på jorden" og meget beskedne i deres fordringer til omgivelserne og servering.

Tove Mikkelsen
03 nov 2020

Michael Frederiksen Michael Frederiksen var fantastisk!! Han var dygtig, morsom og overraskende god til at opfatte og bruge stemningen i lokalet. For dælen, de morede sig og han satte for alvor gang i en dejlig aften. Tusind tak til Michael og tusind tak til dig for hjælpen med finde ham.

Flemming Bach
03 nov 2020

Søs Egelind Vi vil især takke Søs for et fantastisk vedkommende og rørende foredrag om hendes kræftsygdomme -
Hun formåede virkelig med sin vanlige humor at gøre et alvorligt og personligt forløb vedkommende og rørende, så vi lo med en klump i halsen og en tåre i øjenkrogen ...
Vær sød at overbringe hende vores tak for et uforglemmeligt foredrag .

Britta Poulsen
03 nov 2020

Julius Mygind Nærværende og autentisk tog Julius Mygind os med på en rejse gennem hans liv. En fortælling som ramte ikke bare på overfladen, men i dybden. Det var et tydeligt budskab som havde stor relevans for vores elevgruppe, som kommer fra gode hjem og stærke familier. Tak for mod til at stå frem som rollemodel og fortaler for en generation, der alt for ofte finder information og viden i den sikre distance på nettet. Her mødte de et rigtigt menneske med et rigtigt liv.
En god oplevelse som vi har lyst til at gentage for fremtidige elever.

Stine Hagedorn
03 nov 2020

Peter Vuust Vi var rigtig glade for foredraget med med Peter Vuust. Det var både klogt, inspirerende og velformidlet. Booking og alt det praktiske forløb glat.

Janne Clausen Hansen
03 nov 2020

Peter Mygind Det var et SUPER arrangement! Vores elever tog det virkelig til sig og brugte Peters oplæg i deres arbejde resten af dagen. Vi var meget, meget tilfredse og vil gerne have Peter Mygind ud en anden gang.

Karen Daugaard
03 nov 2020

Julius Mygind Vi var meget glade for Julius Myginds besøg. Super godt foredrag. Vi var kun en lille gruppe unge med 7 piger. Vi oplevede en meget ærlig og engageret Julius, som levende fortalte og fangede alles opmærksomhed med sin historie fra hans liv som misbruger. Julius gav sig god tid til at besvare spørgsmål under foredraget og endeligt udfordrede han vores piger til, at spørger hver enkelt hvad de tog med sig fra foredraget.
Vi kan varmt anbefale Julius Mygind.

Annika og Grethe
03 nov 2020

Sunny Cagara Herfra skal der lyde en endog meget stor ros til Sunny Cagara for hans optræden til vores Kulturaften i Aalborg. Kunne ligeledes mærke på publikum, at de også nød hans optræden i fulde drag. Det er bestemt ikke sidste gang vi booker ham til en af vores events - han var helt klart aftenens store og positive overraskelse.

Ole Kannegaard
03 nov 2020

Lotte Heise Det var et supergodt indlæg med Lotte Heise: relevant, skarpt og som altid fint udfordrende. Alle fortjener at få sådan en kærlig opsang. Budskaber kommer godt ud over rampen, når de serveres med Lottes dejlige humor.

Pia Tokkesdal Schou
03 nov 2020

Julius & Umulius Juleshow Et rigtig dejligt juleshow med masser af underholdning, sang og dans. En masse glade børn og forældre. Alt i al en dejlig juleweekend med Julius & Umulius Juleshow, kan kun anbefales. Det var dejligt at have hele pakken med nisserne og julemanden, der var med til at Synge og danse om juletræet.

Vibeke Støvhase
03 nov 2020

Mikkel Beha Vi havde en mission om at lave et foredrag i den stille tid i foråret her på Læsø, vi ville gerne høre Mikkel Beha – og i den forbindelse kom vi i kontakte med bookingbureauet Bifald, som vi klart kan anbefale, hele forløbet har bare fungeret, god og hurtig kommunikation. Vi har haft en fantastisk opbakning fra lokale sponsor – Mikkel Beha og alt publikum. Vi fik 180 mennesker, 10 % af Læsø befolkning, af huse en onsdag eftermiddag og aften. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger på dagen. Helt igennem en god oplevelse.

Susan Poulsen
03 nov 2020

Kim Andersen Det var en fantastisk aften - Kim Andersen er SÅ dygtig og pigerne var HELT vilde med ham!
Tak - endnu engang. Bestemt ikke sidste gang, at jeg sender bud efter ham.

Louise Pedersen
03 nov 2020

Hanne Faldborg Hanne gjorde det godt, men hun kunne jo ikke gøre for, at hun ikke trak så mange deltagere. Det var Coronaens skyld. Det, at der ikke var så mange gjorde, at det blev en lidt tam forestilling, men os der var der fik helt sikkert gode råd med hjem.

Birthe Gadekær
28 okt 2020

Ann-Mette Elten Vi havde d. 24/10 koncert med Ann-Mette Elten og Niels Kierkegaard i Hedensted kirkecenter. Vi valgte, for at have mere plads til alle, at rykke koncerten fra kirken til kirkecentret, hvilket bestemt ikke gjorde oplevelsen ringere. Fra start til slut/booking til koncert oplevede vi professionelt samarbejde med Bifald booking og management. Deres hjælpsomhed, hurtige svar og imødekommende medarbejdere gjorde at vi som arrangører, kunne koncentrere os om at skabe rammerne om koncerten. Ann-Mette Elten og Niels Kierkegaard spillede en formidabel, smuk og velorganiseret koncert, der fik alle til at gå derfra med et stort smil på læberne. Selvom koncerten blev rykket fra kirkerummet til kirkecentret, gik der intet tabt her. Duoen formåede at fange essensen af kirken og tage det med i deres fortolkninger af salmer og sange. Koncerten var ligeså en velafbalanceret blanding af klassisk musik, popmusik og fortolkninger af begge, hvilket gjorde at duoen favnede alle publikummer. Alt i Alt en fantastisk oplevelse.

Kirstine With
28 okt 2020

Mads Granum Kvintet Granum koncerten var en stor succes, med mange positive tilbagemeldinger. Mads Granum kvintetten består af 5 top professionelle musikere, som virkelig forstår "at komme ud over kanten" indenfor et utroligt stort dynamikområde. Publikum bliver forført igennem smukke , stille og intense sange og et sandt festfyrværkeri af klange, stemninger og individuelle improvisationer, som tager bolig i kroppen og sindet længe efter koncerten er slut. tak for en enestående musikalsk opvisning og en virkelig god koncert.

28 okt 2020

Trampolina Mega god service af teamet for koordinering og inspiration! Vi havde fornøjelsen af Trampolina til vores datters navnefest og 1 års fødselsdag og alle elskede Trampolina; hun var så god og gik helt ned i børnehøjde og fik alle børnene til at skraldgrine. Vi vil helt sikkert bruge Trampolina igen! Mange tak!!!

Ditte Nikolajsen
20 okt 2020

Victor Madsen Greve Godt foredrag af et engageret menneske

02 okt 2020

Ditlev Nissen Ditlev gjorde det godt og han fik rusket op i folk samtidigt med at han gav dem viden om FN´s verdensmål. Han kom langt omkring og holdt sig alligevel til emnet.

30 sep 2020

Babulja Alt forløb som det skulle

Tina Baggesen
30 sep 2020

Carl Quist Møller Carl Quist Møller gjorde afslutningsdagen og den sidste dag for Friskolen i Jordløse helt speciel, munter og minderig. 14 elever blev rustet til at kunne indtage deres nye skoleliv på nye skoler. Med sig i hjertet har de skønne historier om skoleskift, nye venner og en tro på, at vi alle kan noget særligt. Tak til Carl for at sætte sig i børnenes sted og give dem det bedste.

Birgitte Jørgensen
30 sep 2020

Kathrine Lilleør Foredrag med Kathrine Lilleør. Kathrine Lilleør er en eminent foredragsholder, der fortalte med stort vid, indlevelse og fornemmelse for tilhørerne. En berigende og meget fin aften.

Andreas Norbjerg
30 sep 2020

Søs Egelin Efter modtagelse af afbud fra Peter Mygind, eftermiddagen før arrangementet, blev der ydet en stor indsats af Tanja, for at skaffe en kvalificeret afløser. Det lykkedes fint med en god og velvillig indsats fra Søs Egelins side. Stor ros til hende for at rykke ud med kort varsel.

09 sep 2020

Sine & frække Rikke Havde besøg af Sine & frække Rikke i Dianalund Center i lørdags og det var en succes med mange nysgerrige børn. Sine er bare super og meget dygtig til at udføre sit job. Jeg er derfor glad for at jeg allerede har booket hendes juleshow som vi glæder os til i centret til den årlige juletræstænding. 5 store stjerner her fra:-)

Flemming Skovbjerg
08 sep 2020

Birgitte Baadegaard I forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag havde vi inviteret Birgitte Baadegaard til at afholde et foredrag med titlen ”Fra kamp til bevidsthed” for kvinderne i Canon Danmark A/S. Det var et meget rammende indlæg, og ingen tvivl om mere bevidsthed – både hos mænd og kvinder, samt undlade ikke at give nogen skylden er vejen frem. I løbet af en time kom Birgitte godt omkring kvindernes historie og hvorfor vi stadig er påvirket af vores den og hvordan det påvirker vores syn på hinanden. Birgitte kom ind på, at der er behov for både mændenes og kvindernes kompetencer, og kvinderne skal forstå, at der er brug for den feminine side også på arbejdspladsen og i lederpositioner. Tak for et spændende og inspirerende foredrag, som har givet anledning til fornyet bevidsthed.

Chatrin Sjøstrøm
12 mar 2020

Tom Thomasen Alt gik OK - arrangementet var pænt besøgt og alt gik som det skulle og der var tilfredshed over alt.

Inga Skjærris
02 mar 2020

Gregers Gjersøe Foredrag af Gregers Gjersøe om ekspeditionerne på ski tværs over Grønland og om turen som de første danskere til Sydpolen. Gregers er en polar eventyrer med en kæmpe viljestyrke. Han har stor indsigt i emnet og en meget levende og personlig foredragsholder. Dejligt med en der har sat fokus på vores fællesskab med Færøerne og Grønland både personligt og i samarbejde med skolerne. En oplevelse af de gode.

22 feb 2020

Julius Mygind Nærværende og meget fængende foredrag! Julius har noget på hjertet og er en fantastisk formidler, som forstår at inddrage sit publikum med hud og hår i sin beskrivelse af et ungdomsliv med stoffer, brudte venskaber, løgne og de konsekvenser som det har medført. Julius formår at henvende sig til alle aldersgrupper i sit foredrag. Kan varmt anbefales!

18 feb 2020

Peter Mygind Peters oplæg om arbejdsglæde på Nyborg Gymnasium er det bedste oplæg jeg nogensinde har hørt - og mine medarbejdere var lige så begejstrede. Peter har en helt særlig evne til at bruge sin humor og sine egne erfaringer, til at sætte fokus på der hvor det gør ondt hos os alle. At vi alle har et ansvar for arbejdsmiljøet, arbejdsglæden og hinandens trivsel, og at vi alle kan gøre noget ved det. Det var befriende og talte til os alle som mennesker og ikke som ledere og hhv. medarbejdere.

Henrik Vestergaard Stokholm
07 feb 2020

Julius & Peter Mygind Julius og Peter Mygind kom flyvende ind og indtog salen fra første øjeblik. Det var en stor oplevelse for alle de unge, deres forældre og andre pårørende.

04 feb 2020

Torben Wiese Vi havde fornøjelsen af at have Torben Wiese til at holde et foredrag ved et firmaarrangement. Torben formåede at give os en indsigt i menneskers vaner, og hvad man kan gøre for at justere på dem, på en utrolig humoristisk og lærerig måde. Jeg kan helt klart anbefale at booke Torben!

Jannie Fløjborg Christensen
21 jan 2020

Sune Nørgaard Jakobsen Sune var nærværende, varm og ægte i sin fortælling. Han holdt sig fint til den tidsbegrænsning vi havde givet ham, og han fortalte sin historie på en fangende og interessant måde. Det var lige hvad vi havde håbet på :)

Mette Beier Husted
10 jan 2020

Kristian Lilholt En super flot koncert

06 jan 2020

Ann-Mette Elten En fantastisk dejlig koncert. Så udover at Ann-Mette sang meget smukt og lige i hjerterne på folk, var hun og Niels meget venlige og i øjenhøjde med koncertgæsterne. De gav sig god tid både før og efter til at tale med folk og de virkede ikke fortravlede. De udviste stor omsorg og interesse for de mennesker der henvendte sig til dem. En helt igennem dejlig og smuk oplevelse, som vi helt sikkert vil mindes i lang tid.

anni wildenschild
Plejecentret Skovhuset
02 jan 2020

Anne-Mette Elten Fantastisk aften med Ann Mette Elten og Niels i vores smukke kirke, kunne ikke være bedre, vi gør det gerne igen???

Jens Ejvind Toft
20 dec 2019

Peter Mygind Stor TAK til Peter Mygind for tre inspirerende pep-talks for alle vores elever og ansatte d. 5/12! Det har sat sig spor i form drøftelser, diskussioner og tiltag blandt eleverne. Som én af eleverne sagde til sin klasselærer: "Det her er ikke bare en case, I lærere har fundet på. Det er noget der sker i virkeligheden". Peter har gjort et kæmpe indtryk! Og vi er ikke færdige med at bearbejde dét vi har hørt! TAK for en fantastisk evne til at skabe lydhørhed og tale alvorligt til os alle, på en måde som også indgyder håb! Det hele var bare supergodt!

20 dec 2019
Top